about Excelmeer
Laatste wijziging

Excel-oplossingen op maat!

Zoek je een ervaren Excel specialist in Zoetermeer?

Neem contact op met Paul Dullaart
Mail of bel 06-44240248.

Voor diverse klanten (o.a. ABN Amro, PostNL, KPN, Rijksoverheden) heb ik als IT-architect de afgelopen 20 jaar regelmatig verschillende Excel-oplossingen ontwikkeld, van complexe prijsberekeningen tot maatwerkrapportages. Daarbij heb ik gemerkt dat het delen van Excel-bestanden binnen organisaties tot interessante vragen en oplossingen leidt. De mogelijkheden met het nieuwe Power platorm van Microsoft maken de mogelijkheden nog groter. Ik adviseer je daar graag meer over.

Werkwijze
Mijn oplossingen worden altijd opgeleverd met duidelijke gebruiksdocumentatie. Mijn tarief is markt conform en afhankelijk van de omvang van de opdracht. De mogelijkheden tot advies, ondersteuning en nazorg zijn ook aanwezig. Daarbij maak ik natuurlijk gebruik van mijn brede ervaring in de IT. Ik werk vanuit huis, maar kan u op vaste momenten in het ontwikkeltraject bezoeken (in de regio Haaglanden). Als van origine ontwikkelaar heb ik in vele talen ontwikkeld, waaronder natuurlijk VBA dit is de programmeertaal waarmee Excel middels macro’s kan worden geautomatiseerd. Daarnaast maak ik ook vaak gebruik van scripting talen (Powershell, Python).

Kwaliteit
In mijn Excel-oplossingen werk ben ik erg nauwkeurig in zowel vorm als inhoud. Mijn creativiteit en plezier voor vorm en structuur komt in de kwaliteit van mijn Excel-oplossingen duidelijk naar voren. Heb je verdere vragen? Neem gerust contact op.

Met vriendelijke groet, Paul Dullaart